Dr. Mirjana Semenić Rutko izgrađujući prvo ginekološku ordinaciju koja će biti drugačija, u kojoj će se pacijentice osjećati ugodno, odlučila je usavršavati usluge. I čim se ukazala prilika, nabavlja tehnologiju koja u svijetu osvaja samo prestižne nagrade za svoje djelovanje u medicinskoj estetici.


„Kada imate san koji sanjate godinama, sve što radite nekako se okreće u smjeru ostvarenja toga sna. I konačno, nakon više godina ulaganja i usavršavanja, san se ostvaruje.“

U proljeće 2018. godine osnovala je Vu Life centar d.o.o sa jednom željom. Biti u vrhu, klijenticama i klijentima pružiti najbolje što mogu dobiti trenutno u svijetu. Njena vizija jest razviti centar zdravstvenog turizma koji će klijenticama i klijentima pružiti vrhunsku uslugu; medicinske estetike, njege lica i tijela, a pri tome im omogućiti kompletnu turističku ponudu kako bi svoje vrijeme provedeno u Slavoniji proveli što ugodnije i potpunije.


Vu Life centar postaje dio tima za akreditaciju medicinskih ustanova u Hrvatskoj u 2020. godini.


Sa željom pokazati svijetu samo najbolje od Slavonije osnovana je i Turistička agencija Vu Life journey. Vu Life journey je receptivna DMC turistička agencija koja svijetu želi pokazati jedan predivni kutak na kugli zemaljskoj. Ovdje smo za Vas i kao pravi domaćini Slavonskih korijena pokazati ćemo Vam bogatu prošlost naših krajeva, ljepote naših krajeva. Povest ćemo Vas na jedno drugačije putovanje. Putovanje u kojem možete kombinirati: bezbrižan odmor, odmor sa zdravstvenim uslugama, aktivni odmor sa bogatom gastronom ponudom vina i hrane. “Onako na Slavonski…”

Vu Life centar – The way of life.