Biti u formi i osjećati se fantastično u vlastitoj koži je danas prijeka potreba, preduvjet uspjeha i zadovoljstva koji će vas pratiti u životu. U traženju tih ideala, mnogi odlaze na različita mjesta kako bi izgledali bolje i vratili se svakodnevnici veseliji i zdraviji.

Potraga za zdravljem nikad ne prestaje, ali, u većini slučajeva, iziskuje vrijeme. Zato smo mi tu da vam omogućimo samo ugodna iskustva i povežemo užitak boravka u Slavoniji i Baranji s nepresušnom riznicom kulturne ponude, povijesnih spomenika i prirodnih znamenitosti u idiličnim gradovima.

Naš osoban i individualan pristup klijentima omogućuje nam da osmislimo paket usluga prilagođen upravo vama, a upotpunjujemo ga sadržajima koji uključuju bogatstvo okusa, riznicu kulturne ponude i blagodati podneblja koje posjećujete. U nastavku se nalazi samo mali dio zdravstvenog turizma koji nudimo i koji možemo uključiti u paket.

Paketi

Ginekološka ordinacija

Dr. Mirjana Semenić Rutko opremljena je vrhunskim aparatima za ginekološke preglede. U sklopu ordinacije i nudi se usluga PROTÉGÉ INTIMA aparata za obnavljanje tkiva vanjskog spolovila žene. Tretmanima Protege Intima rješavaju se problemi inkontinecije kod žena, problemi nastali nakon poroda..

Vu Life centar

Exilis Elite tvrtke BTL je najnovija generacija uređaja u svijetu neinvazivne medicinske estetike. Nakon dugogodišnjeg istraživanja i napora dolaze do odgovora sve većoj potražnji neinvazivnim medicinsko-estetskim zahvatima. Stoga je Exilis Elite 2012. u Bostonu i 2013. u Londonu proglašen najboljim uređajem za neinvazivno tretiranje lica i tijela.

Exilis Elite medicinski je uređaj koji radi na bazi radiofrekvencije, ultrazvuka i modula za hlađenje, kojim se osigurava djelovanje na željenoj dubini kože.

Medicinski tretmani Exilis Elite su prirodni, bezbolni i ne zahtijevaju vrijeme oporavka. Najbolji su tretmani u prirodnoj obnovi kože lica i tijela, jer direktno djeluju na područje obnavljajući postojeći kolagen. Također stvaraju proizvodnju novog kolagena.

Trenutni odgovor kože prisutan je odmah nakon tretmana, no maksimalni učinak će nastupiti postepeno kroz 3 do 6 mjeseci, osiguravajući time dugotrajan učinak. Sami tretmani traju od 30 do 90 minuta (ovisno o broju zona koje se tretiraju) u razmacima od 2 do 7 dana za tretmane lica, i 3 do 7 dana za tretmane tijela, najčešće u paketima od 4 do 6 tretmana.

Exilis Elite Vaš je najbolji saveznik u oblikovanju tijela. U kombinaciji sa zdravom i uravnoteženom prehranom, unosom dovoljne količine vode postižu se savršeni rezultati.

 Tijekom tretmana klijentica/klijent osjeća samo toplinu i ugodu. Nakon ugodnih tretmana nanesite svoj uobičajeni make up i nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima.

Exilis smanjuje obujam (trbuha, ruku…), otapa masnoću, zateže kožu, uklanja celulit, smanjuje vidljivost strija, vraća elastičnost kože, smanjuje hiperpigmentaciju, uklanja bore, ožiljke od akni…

Tretman Diva

Zablistajte kao filmska diva. Riješite se bora, podočnjaka, starih ožiljaka sa ugodnim tretmanima...

Tretman Veseli Trbuščić

Smanjivanje obujma i zatezanje kože na trbuhu (najtraženiji tretman)
Trudnoća, porod, višak masnih naslaga, nagli gubitak kilograma ostavlja tragove na našoj koži i zato su tretmani Exilis Elite pravi saveznici u smanjenju obujma trbuha i struka.

Tretman Betty Boop

Anticelulitni tretman na nogama i bedrima
Najlakša i najugodnija borba sa dosadnim celulitom. Sa Exilis Elitom rezultati su vidljivi već nakon 2. tretmana

Prije/Poslije

Više informacija o ponudi Vu Life centra pogledajte ovdje >>

Kalkulacija cijena radi se na upit a ovisi o broju putnika u grupi, potrebama i željama.
Aranžman je moguće realizirati za manje i veće grupe putnika uz mogućnost prilagodbe programa sukladno potrebama grupe, odnosno broju dana koji mogu provesti. Satnica i precizan raspored obilazaka dogovaraju se naknadno na upit jer ovise o čimbenicima kao što su vrijeme dolaska grupe, broj noćenja, medicinskim uslugama.