Zdravlje, biti u formi i osjećati se fantastično u vlastitoj koži je danas prijeka potreba, preduvjet uspjeha i zadovoljstva koji će vas pratiti u životu. U traženju tih ideala, mnogi odlaze na različita mjesta kako bi izgledali bolje i vratili se svakodnevnici veseliji i zdraviji.

Potraga za zdravljem nikad ne prestaje, ali, u većini slučajeva, iziskuje vrijeme. Zato smo mi tu da vam omogućimo samo ugodna iskustva i povežemo užitak boravka u Slavoniji i Baranji s nepresušnom riznicom kulturne ponude, povijesnih spomenika i prirodnih znamenitosti u idiličnim gradovima.

Naš osoban i individualan pristup klijentima omogućuje nam da osmislimo paket usluga prilagođen upravo vama, a upotpunjujemo ga sadržajima koji uključuju bogatstvo okusa, riznicu kulturne ponude i blagodati podneblja koje posjećujete. U nastavku se nalazi samo mali dio zdravstvenog turizma koji nudimo i koji možemo uključiti u paket.

Ginekološka ordinacija

Dr. Mirjana Semenić Rutko opremljena je vrhunskim aparatima za ginekološke preglede. U sklopu ordinacije i nudi se usluga PROTÉGÉ INTIMA aparata za obnavljanje tkiva vanjskog spolovila žene, kao i za obnavljanje lica, vrata, podbratka i dekoltea.

Bilo da je riječ o uklanjanju masnih naslaga ili zatezanju kože, Exilis Elite je kompletno rješenje kojim se može tretirati “od glave do pete.

Exillis Elite i Protege Intima su prestižni uređaji koji su osvajali prve nagrade na sajmovima medicinske estetike u SAD-u i Velikoj Britaniji . Također se nude usluge limfne drenaže, kao i kardiološki pregledi.

Više informacija o ponudi Vu Life centra pogledajte ovdje >>

Terapijsko jahanje

Za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom provodimo terapiju i aktivnosti uz pomoć konja. Osobe sa najrazličitijim stanjima i oboljenjima, poput cerebralne paralize, multiple skleroze, autizma, ADHD-a, Downovog sindroma, bilo da su uzrasta od dvije ili pedeset godina mogu osjetiti pozitivne učinke od aktivnosti i terapije uz pomoć konja.

Vukovarska bolnica

Kroz 160 godina svog postojanja vukovarska bolnica dijelila je svoju sudbinu sa sudbinom svog naroda. Njezina burna povijest bila je odraz povijesnih zbivanja u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Sagrađena da pomaže ljudima, nekoliko puta u povijesti bila je i njihovom žrtvom. Nakon svih teškoća kroz koje je prolazila u svojoj povijesti, vukovarska bolnica dočekala je svoje najteže ali najslavnije dane u Domovinskom ratu, tijekom srpske opsade. Nakon mirne reintegracije započinje izgradnja i modernizacija vukovarske bolnice, kadrovska obnova i uspostava modernih bolničkih odjela do današnjih dana.

Opća županijska bolnica Vukovar i bolnica hrvatskih veterana, 2018. godine proglašena je trećom najboljom bolnicom u Hrvatskoj i to na temelju jednogodišnjeg ispitivanja metodom vanjske procjene kvalitete.

Bizovačke toplice

Termalna voda Bizovačkih toplica: Lijek je u vodi

Slana, jodna tekućina koja je promijenila budućnost jednog gotovo nepoznatog sela slavonske ravnice. Ono je postalo izvorište davno nestalog Panonskog mora, na koje su pristizali ljudi iz okolnih sela i gradova tražeći ozdravljenje.

Kalkulacija cijena radi se na upit a ovisi o broju putnika u grupi, potrebama i željama.
Aranžman je moguće realizirati za manje i veće grupe putnika uz mogućnost prilagodbe programa sukladno potrebama grupe, odnosno broju dana koji mogu provesti. Satnica i precizan raspored obilazaka dogovaraju se naknadno na upit jer ovise o čimbenicima kao što su vrijeme dolaska grupe, broj noćenja, medicinskim uslugama.

Izvor:

  • https://ergela-djakovo.hr
  • https://www.vulife.hr

Brošure